Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsgott

Jamen lördagskväll älskling
gott vin till maten
å allt var perfekt, allt va rent på faten
soporna älskling, jag går ut med dem
för att jag vill visa hur mycket jag älskar dig
du, du....

Tack.

(fortfarande ont i huvet)




Fri vers av Yrre VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2008-10-18 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP