Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MENINGSLÖST MENINGSUTBYTE


Dikterande brunstiga friköp av dånande förslag

kunde du skulle du ligga naken

för jämnan i allt vad flödet nu heter

du skulle blotta tankar av sorg

kärleken skulle vara ett drag för de frigivna

och verkligheten skulle vara någon annans fantasi

vinet skulle inte berusa som förr

och boken du nöjde dig med skulle vara för banal

mitt förslag till bättring kan till synes vara för enkel

men imorgon kommer dina ord vara lika mina

insikten kommer vara dig pinsam

men du kommer att förstå att livet inte alltid är dig till lags

imorgon är ett dråpslag mot gråzonens stilla väggar

sluta stapla dina klossar mot en horisont av stumhet

we shall live again

we shall live again

klipp svaga band

och skapa

storhet




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 195 gånger
Publicerad 2008-10-22 23:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Insikter kan vara pinsamma, men sanningen frigör alltid.
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson