Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

destruktionens ansikte utåt

hela denna kvinna är ett mästerverk
utifrån och in
har fått känna på utlandsskapstörnar
bristningsgräns; ett alltför nära ord
Allvaret; inte bara en plats på jorden
utan även livet självt

dividerar om meningar och asfalterade lik
om pulserande halsar och om våt lekamen

men jag är bara människa

men jag är bara människa




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-26 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson