Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssens goda effekt

Dina mjuka läppar
smakar mina

Svällande fyllda
av blod pulserar

Skapar vågor
när ömhet blandas
med känslan

Vill ha dig
Här och nu




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 13:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En så underbar dikt om den effektfulla kyss!!!!ömheten strömmande mellan raderna!!!
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt