Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag fick veta detta, att min dotter faktist riktigt nålat sönder sin arm med sprutor och hamnade på akuten då..då rämnade mitt hjärta.


Vissa saker är lätta

Vissa saker är lätta
som att bre smör på en macka eller

att vinna poker på internet en fredagskväll

andra saker gör att man faller, att man inte orkar andas
som att du har nästan förlorat din arm för

att för dig är det så lätt att sätta en spruta

För mig är det svårt att se då
för det är inte lätt.

Det är svårt.





Ohyggligt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-24 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP