Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska och att bli älskad.

Att älska och att bli älskad är störst.
En omättlig hunger,
en osläckbar törst.

Så låt mig få hålla dig nära.
Känna din kropp intill min.
Bita lätt i ditt öra.
Smeka, utforska, röra.

Att tala med dig
och få höra din röst
inger tröst.

Dina lugna andetag.
Dina vackra ögon.
Dina läppar när du ler
får mig att vilja ha mer.

Att älska och bli älskad är störst.
En omättlig hunger,
en osläckbar törst.




Fri vers av Daybreaker
Läst 556 gånger
Publicerad 2005-08-07 17:08



Bookmark and Share


  isoel
fin. tyckte om alla känslor man fick när man läste den.. äkta!
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker