Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villrådig

Dö!
Jag säger dö!
Jag vill att du ska dö!
Du tror mig inte?
Ge mig kniven!
Ge mig kniven,
så ska du få den tillbaka sedan!
I hjärtat!
Ge mig den!
Ge mig det!
Ge mig ditt hjärta!
Ge mig livet i form av ditt hjärta!

Lev!
Jag säger lev!
Jag vill att du ska leva!
Du tror mig inte?
Ge mig kniven!
Ge mig kniven,
så att du inte skadar dig själv!
Ge mig den!
Ge mig det!
Ge mig ditt hjärta!
Ge mig livet i form av ditt hjärta!




Fri vers av Daybreaker
Läst 213 gånger
Publicerad 2005-08-07 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker