Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utfryst

Med minnena kommer tårarna
som jag inte trodde fanns kvar.

De där tunga saltvattensdropparna
som samlas i min minnesskål.
De där glömda tankarna
som legat gömda i mitt svarta hål.

Orden som jag aldrig kommer att glömma.
Ni var alltid så kvicka att döma.

Sortera Markera Gradera
Terrorisera Tortera Sabotera
Kontrollera Ignorera Rasera
Frustrera Dominera Punktera

Deprimera Deformera Amputera

Ingenting går att reparera.




Fri vers av Daybreaker
Läst 233 gånger
Publicerad 2005-08-07 17:41



Bookmark and Share


  leopardia
"Sortera Markera Gradera
Terrorisera Tortera Sabotera
Kontrollera Ignorera Rasera
Frustrera Dominera Punktera

Deprimera Deformera Amputera

Ingenting går att reparera."

det där stycket är rätt kul. missförstå mig rätt nu, jag menar inte innehållsmässigt, för då är det rätt starkt och tragiskt, men kul som intressant skrivet. jag funderar lite på ordföljden om den är vald för att vara menad att vara i kronologisk ordning el om den är spontan... för den går ju att göra på massa olika sätt m allitteration el m något slags stavelsemönster osv...

annars är det en känslosam text, som svider. och det är bra.
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker