Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG LÄMNAR DIG LIGGANDE DÄR. JAG ÄR HELSKINNAD. OCH JAG BRYR MIG INTE.

Allt jävla intrigmakeri
hyckleri
lekstuga i min mage
kramp

Ingenting är slumpen
allting är valda drag
utritade avstickare
men ändå
vårt val

Vardagens schargong
brister hejdlöst
ljudvallen
konkret står den framför dig
naken och tvär
gapar över mycket


slukar mer


.......




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-28 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson