Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ändrar frostbana till frostväg.


Haiku försök..igen..

dyrbilen framförs
frostväg kurvas okuvlig
spårlös försvinner




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 18:06



Bookmark and Share


  Njord
Du har lärt dig
Fint!
2008-10-29

  Gunnel Eriksson VIP
Åtta stavelser på andra raden
-annars bra
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP