Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngdlös


du går med hjortens tysta steg
kliver över tillbakablickar
väger kompromisserna i handflatan
och ställer månen på högkant
bara för att

på avstånd genomlyst
likt nerverna på höstskira lönnlöv

och de som kan se
det som inte åskådliggörs
ser hur du viker upp nya sidor
i din osynliga bok.




Fri vers av _Mian_
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-28 19:54



Bookmark and Share


  noname_realmind
"du går med hjortens tysta steg
kliver över tillbakablickar"
... den börjar som en ljuvlig viskning denna, målar sen luftigt och skickligt bild efter bild...

Tycker särskilt mycket om versen om att vara genomslyst, likt nerverna på skira höstlöv...

Och titeln är mitt i prick!
Riktigt proffsigt Mian! *impad*
2008-11-01

  Lena Renman
Här viskar det tyst om växande inombord och i samklang med naturen, vackert
lena
2008-11-01

  Maria Zena Viklund
vackert!
2008-10-28

  andrasidan
Gillar ditt språk och lättheten i penseldragen.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_