Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorade Du

Tänt Ljus För De Icke-Närvarande

Tända Ett Ljus För dig

Tända Ljus För Levande Andar

För Demoner Och Jävlar Som ständigt visar sig

 

Tända Ljus För Offer

Tända Ett Ljus För dig

Utsatt För Ditt eget Jag

Utan Räddning Bortom Ro

Förlorad Inom Mig

 

Tänder Ett Ljus För Dig Min Vän

I Hopp om att du en dag Hittar tillbaka till Dig Själv

Softar och blir Lugn

För du kastar bort ditt eget liv

Och glömmer att du fortfarande är ung ..

 

Du kan Inte bära hela världen




Fri vers av CharlieShane
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-02 19:36



Bookmark and Share


  Bissen
väldigt fint och kärleksfullt skrivet...
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane