Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet i E-moll

denna förbannade distans
denna förbannade närhet

har jag abdikerat från det?
denna döda stad, där allt är tomt.
långtradare kommer, åker i våg
den ensammaste känslan

far åt helvete pojkjävel
du behövs inte längre
fångad i flaskans makt

klart som fan att inte biljäveln gick genom besiktningen!
lika skrotad är du
lika bitter
lika slut
och så säger ni att jag är negativ
och såklart moderat
satsa på dig själv
individens frihet
jag har svart på vitt - rött är lika med blått, har ni förstått?




Fri vers av Nikanor
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-08-09 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikanor
Nikanor