Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pax (vobi)SCUM!

Du använder min historia mot mig
Karikatyr
Du kan glänsa med lögner
Mystifikation

Dockan ler
Välsvarvad
Knullad på alla fyra
’doggy’, ’doggy’

knarkaren är lika meningslös
som en fästing
men jag är en infantil man

talaren är redan utgiven på Bonniers
och det som sägs; det har jag redan hört av min psyksjuke granne

i pizzabudets ögon ser jag djävulen
och när slutar en amatör vara proffs på det sämre?

Måttlighet mina vänner
När du ätit pizzan
Då är det chips med dipp

I cirkeln
Det såkallade dagliga livet
Där ska ni förstå kulturen

Vissa lägger madrasser
Så de kan falla skönt
Andra faller på sten

Du äter dig in i mig
Slår ut mina celler
Gener, gener, gener

När jag slutat slagits med dårar
Då ska jag umgås med normala människor
Ur elden i askan
Jag brinner aldrig igen




Fri vers av Nikanor
Läst 681 gånger
Publicerad 2005-10-03 10:09



Bookmark and Share


  LadyM
Klockrent ju! jag faller definitivt på sten..
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nikanor
Nikanor