Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

embryo av kvasi

dityramb med distorsion
fetischer tänder
sluta med eran omänskliga filantropi
rabalder firas fram ur dimman

påtända tonåringar som vädras
vars reminiscens från mig är olycklig
är jag en sfinx?

siluetten av mig framträder
ett vackert spektrum
kan du slå mig med en tomahåk?

under underjorden passar jag in
smittat med virus
ni kan alltid vara kategoriska

det är mycket ni aldrig får veta
timmen är sen vars element
blandas med händelseförlopp av ingenmansland

jag andas
det är inte bara luft i rörelse




Fri vers av Nikanor
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-08-09 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikanor
Nikanor