Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är tillgänglig

du finns
är tillgänglig
men vill inte synas

du finns
är tillgänglig
men vill inte styras

du finns
är tillgänglig
men du svarar inte

du finns
är tillgänglig
men du byter kanal

det är så mycket
är tillgänglig
inte för oss

det är så mycket
är tillgänglig
men du kan inte sålla

informationen om dig
är tillgänglig
men man måste läsa dig




Fri vers av Nikanor
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-08-09 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikanor
Nikanor