Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Jorden står stilla


Jag har upplevt stunder
då jorden stått stilla

sekunder långa som evigheter
ögonblick sträckta ut

händelser
som andra inte ens märkt i förbigående
som fångat mig

min jord stannar upp
allt fryser till

jag kan inget göra

en del gånger har varit glädjefyllda
andra
djupt smärtsamma

jorden har stått stilla
så oväntat
men kraftfullt

när min vän körde sin motorcykel
in i sidan av min buss

när planen träffade tornen i new york

när mina döttrar fötts

men aldrig har evigheten känts så ljuvlig
jorden stått still

som när jag mötte dina ögon





Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2008-11-03 12:53



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Helt enkelt ljuvlig Poesi
2015-09-15

  glittertindra
mycket tjusigt skrivet.. :)
2008-11-06

  Gunilla VIP
Stilla ögonblick
etsas i hjärtat
kristallklart minnas
Vackert!
2008-11-06

    Lawa
waaaaw vad bra jag blev verkligen tagen
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP