Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gav mig

Du gav mig aldrig
några blommor

Du gav mig aldrig
av dig själv

Du gav mig saker
som står på bordet

Som brinner bra
i braskaminen




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-08 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt