Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunnen och återfunnen

Svart överallt, inget ljus i sikte
Tyngdlös, svag och orörlig
Luften hade sipprat ur
Jag hade gett upp, tappat allt
Plus minus noll
Ett tomt skal
Rädd för mig själv, mitt inre som mitt yttre
Fanns jag överhuvudtaget
Ville jag vara kvar
En sista gnista fick mig att vandra tillbaka
för att söka
efter mig själv
Borttappad och efterlyst
Saknad och försvunnen
Jag ville tillbaka, bli full igen
av liv och visioner
Någon visade mig riktningen
Fick mig att flyga över gamla minnen och tröstlösa nätter
Drog mig upp ur mörka hål
som skrämde mig
Panik och ångest for förbi mig
Bakom mig
den gråa sumpmarken, det okända
det obehagliga och stumma
Det rann av mig, allting
Jag var blöt
Men sen såg jag henne
Svag och darrande
fast i ett nytt skimmer
Hon var tillbaka, stod där
i spegelbilden av mina tårar




Fri vers av A.D
Läst 680 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-10 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.D