Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tangential magnetism


en udda åkomma
drabbas av den

fastnar vid tangetbordet
kan inte sluta skriva till dig

ska bara svara på nästa meddelande

kan ju vara något viktigt

är det säkert


väntar ju på ditt svar

om jag inte svarar på en gång
kanske du tror att jag inte bryr
inte tar dig på allvar

men att sitta fast vid datorn
så här hårt
det är nog

Tangential magnetism..


ska bara kolla en gång till
och svara

sen så..

hmm
...vänta en till ?





Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-12 12:36



Bookmark and Share


  Svartsilver
Hahaha riktigt rolig, för detta känner man ju igen!
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP