Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivlet

Det tvivlet är värst av de alla.
Jag ser det i dina ögon, undvikande.
Sökandet efter något som jag inte är.

Vårt vi dör nu.
Vi tvingas lämna varandra här.
Du kunde inte älska mig för den jag är.




Fri vers av Daybreaker
Läst 290 gånger
Publicerad 2005-08-11 14:29



Bookmark and Share


    fjädern
"Vårt vi dör nu."

du lyckas fånga och förmedla en stark känsla. bra gjort.
2005-08-11

  Markattan
Smärtsam sorg som går in och berör. Väl förmedlad känsla.
2005-08-11

  Smultris
*Gillar*

Håller med Rebekah, den e riktigt sorlig..
2005-08-11

    ej medlem längre
Sorgsen och stark text....
2005-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker