Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du någonsin...

  Mörker fyller mig hel.
    Tomrum.
  Mitt språk saknar betydelse.
   Orden saknar innebörd.

     Jag säger att jag älskar dig,
   men orden når inte fram till dig.

 Jag existerar i mitt tomrum,
    i mitt mörker,
   om du någonsin vill mig något.




Fri vers av Daybreaker
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-08-11 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker