Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt


Drömmen kort och gott

Helt enkelt är det sällan
det är oftast nåt som kommer emellan
men viljan finns där stark som jordens fundament
den starkaste längtan som du nånsin kännt
det är drömmen om kärlek som håller oss vid liv
och nåt djupt och sentimentalt som rimmar på liv.


/ detta är en dikt som är skriven av Stefan i hopp om att bli accepterad av er röda djupingar som läser detta.




Fri vers av Lucidor
Läst 674 gånger
Publicerad 2005-08-11 19:58



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
Vadå röda djupingar??
Öppna upp med att förolämpa hela sidan.
Och dig ska jag vara skrivarkompis med.
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lucidor
Lucidor