Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förgångna

Det sitter en kvinna i ett fönster,
och blickar ut över åldrad terräng.
Svaga röster från förr öppnar minnesdörr.

Denna kvinna är ensamhet och sorg.
Hon minns de tider som flytt.
Band av blod - vansinne som återstod.

Utanför fönstret väntar det gröna och det blå.
Kvinnan längtar efter den frihet hon aldrig fått.
Ödesmättad tro finner aldrig någon ro.

Det sitter en kvinna i ett fönster,
och blickar ut över åldrad terräng.
Svaga röster från förr öppnar minnesdörr.

Denna kvinna är du och jag.
Vi lämnar det gångna utan att lära.
Lär av ditt minne och finn frid i ditt sinne.




Fri vers av Daybreaker
Läst 226 gånger
Publicerad 2005-08-11 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker