Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han hinner tänka...

Han hinner tänka att han älskar livet,
och allt ljus som trots allt omger honom nu och då.

Han hinner tänka att han saknar henne
som han tillät gå då hans omdöme var lågt.

Han hinner tänka att livet allt är bra märkligt.
Ingenting verkar fastna, ingenting verkar gro.

Han hinner tänka att han lärt sig så mycket,
på så få sekunder.

Han hinner tänka att han ångrar det han gjort,
i samma ögonblick som det han gjort
får hans hjärta att sluta slå.

Men han hinner tänka att han älskar livet, nu och då.




Fri vers av Daybreaker
Läst 240 gånger
Publicerad 2005-08-11 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker