Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag får tacka för sommarnätter

Jag kommer falla bakom
Förlora än en gång
Du vet det lika mycket som jag
Och du sa:
att ta ut förlusten i förskott
är som att ljuga om sånt
du redan vet
du är smartare än så
och jag får tacka dig
för sommarnätter
med ljummen luft och själ
jag vet inte mer
i en bryggas svaj
guppar mitt hjärta
i takt med vågorna
av lyckorus från dig
jag får tacka dig för de sommarnätter
som gått åt
inte en för mycket




Fri vers av Johan Blixt
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-08-12 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag håller med nedanstående kommentarer.
2005-08-12

  Mårten
fint skrivet.
2005-08-12

  Teresia Ridell
Vacker kärleksdikt !
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Blixt
Johan Blixt