Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Alla de känner levde för igår

En flicka i hamn
fick håret avskuret
av en man
med läppstift
När båten gick iland
Efter den lilla gubben
Skrattat bort sin glädje

Hur pojken spelar söt för flickorna
Bortom butikerna
Fast han bara kysst sitt armveck
Folk som springer i takt med tiden
I tro om att kunna springa Runt livet
Och knacka sig själva i ryggen
Kanske ändra det som blev fel

(vi spyr historia i våra gymnastikskor)
Försöker leva om varje dag som den är…




Fri vers av Johan Blixt
Läst 255 gånger
Publicerad 2005-08-12 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Blixt
Johan Blixt