Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


När du mötte mig på asfalten där jag var en sten

Likgiltighet inför dig
Men du är värd mer.
Melankolisk inför dig
Väldigt
Men vad ska jag göra
När allt övrigt kommer omkring
För jag vågar inte se dig gråta
Inför mig
Samma ord är inte samma sätt
Eller samma sak
Men ändå för fint
Jag vet att du är samma sak
Om inte mer
Likgiltighet inför dig
Men du är värd så mycket mer




Fri vers av Johan Blixt
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-08-12 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fastnade speciellt för rubriken!
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Blixt
Johan Blixt