Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Runt, tunnare än is

Det är för smart
Att inse
Vad som händer när allt är sagt och gjort
Man fortsätter plöja
Genom varandra
För att omedvetet skada
Jag kommer ihåg
Hur allt såg ut
Och doften i ditt hår
Som om det var igår

Men att fortsätta plöja
Kan skada både dig och mig
Stanna kvar och drick en latte
Så kanske vi stannar ändå
Stannar för en sekund




Fri vers av Johan Blixt
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-08-12 12:08



Bookmark and Share


    WiZzE
fin o jag tyckte om den ^^
2005-08-12

    ej medlem längre
Du kan detta, vackert och kristallklart. Värmande
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Blixt
Johan Blixt