Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän med hjärtesorg


Man ska inte be om ursäkt


Man ska
inte be om ursäkt
för att man kan

älska

känna

våga

vilja

tycka

önska






Man ska


älska

känna

våga

vilja

tycka

önska




Kan man inte

ta emot

bli glad

ge ett gensvar



Då ska man tamejfan be om ursäkt .......




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-17 18:42



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jaha

Bra å veta så


Ursäkta, men nu trycker jag på "spar kommentar"
2008-11-17

  Svartsilver
Vilka bra ord!
Det värmer att läsa dessa rader nu!
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP