Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avdelning 25


Det är ångestskrik och gråtpanik
Det är allmän olydnad och kalabalik
Larm och spring, äcklig mat
Gnällig personal och massa tjat

Gör som de säger, lyd alla order
så kanske de släpper ut dig på nåder
En timma, kanske två, men tillbaka dit sen igen
Det går inte att smuggla med nåt i påsen

I golvet flyger muggar och glas
då och då hör man ett kras
De springer dit i full karriär
innan någon skär av en artär

Om du kan så hamna aldrig här
vart du än är, så är det bättre där
Min lilla visa är slut nu
så mina nödrim slipper du




Fri vers av Ephemeral
Läst 453 gånger
Publicerad 2005-08-12 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral