Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Honé


Änglaliv


Jag flyger till dig inatt
för att blåsa änglagliter över ditt drömplågade ansikte.
Låt mig sedan sprida lyckostoft runt hela ditt jag,
så att varje andetag
i din panikfyllda sömn långsamt fyller dig med glädje.
Låt mig ge dig lugn
och låt mina fingrar röra liv i din glömda hud.
Låt mig vaka över dig
tills du slår upp dina vackra gröna ögon till en ny dag, en ny start.
Sen får du mina vingar till låns,
tills dess att dina ben orkar bära all din kärlek.




Fri vers av Ephemeral
Läst 499 gånger
Publicerad 2005-08-12 22:16



Bookmark and Share


    Intesomandra
vackert och sorgligt.. gillar denna dikt starkt .. =)
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral