Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en spik i Moder Sveas Kista


Så har de gjort det igen
omyndigförklarat oss

Folket tystat
Lissabonfördraget godkänt

för att den storas makt ska stärkas
och för att vi skulle säga nej
om vi fick

men vi får inte
för de fyras gäng
de vill så gärna att sverige
inte ska bestå

inte länge till
snart bara vara
provins
i de stinkande
europas förenta stater

Nedräkningen pågår
snart är vi
icke självständiga mer

snart är vi berövade rätten
att säga
"NEJ!! det vill vi inte..."

Snart blir det...
"Vi vill inte..men vi måste.."

sedan
"har vi något att säga till om??"

sedan
"egen vilja??"


jag vet inte
är bara så in i helvete förbannad

ser hur vår demokrati missbrukas
undrar inte alls varför extrempartier växer
folk tappar tilltron till det etablerade


men det är min åsikt
och den delas inte av dig kanske
men jag hoppas att jag inte är ensam om att tycka så...





Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-21 00:53



Bookmark and Share


  Svartsilver
Tung text, men viktig!!
2008-11-21

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Du ska ha dagens ros
för dina ord mannen...
och en stående ovation
för sanningen.......
kb
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP