Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek? - nej tack!

du var så vacker.


månljuset lös över hustaket och fångade upp värmen från allas hjärtan inne i huset.

Vi var ensamma

du var så vacker, där du låg i gräset och kräktes ut dagen middag.

du hulkade dig och skakade av frossan.



jag stod och såg på, lyssnade.

sedan gick jag vidare.

till dig, den andra vackra.

som satt och sov på soffan.

kommer du ihåg?

att vi knullade varandra hårt för någon timme sedan.


satte mig på golvet under dig, och såg på när du drägglade.

vi ses väll kanske någon gång.

min färd mot upplevelsen blev inte så lång.

som att tiden drog mig in i ett vakuum av mig själv om mina falska förhoppningar.

liksom fångade upp mig och gjorde mig lite för upptagen för att se mig om.

missade dig.

tänkte inte.

på dina ögon, hår, leende.

ville inte förstå, att du ville ha mig mer än nära.

men det är över nu.

borta.

jag siktade in mig mot köket, där du satt och spelade gitarr.

du hade kommit på låten själv, det försäkrade du mig om många gånger.

minns du?

att jag ville gifta mig med dig.

men ändå, det skulle nog inte passa mig.

jag är free bird.
som mamma nynnade på och sa; det är du!

precis som alla andra låtar.

beror nog på vad du kände just då.

DU DÄR!

du med dom fina ögonen, dreads och fitta.

kan jag få sätta mig här?

vara din vän och berätta min historia för dig.

det kan ta ett tag. men jag lovar jag lyssnar på dig sen.

du vet, du är väldigt vacker.




Fri vers av Evelina-B
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-21 12:13



Bookmark and Share


  Colle
Kom då <3
2008-11-23

  Katja-
Ah damn it vilken snygg text!
Grymt skrivet.

K.
2008-11-21

  notsomad
gillade mycket. Bra flow och coola kast...som att vara brevid dig i dina upplevelser. Applåd
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Evelina-B
Evelina-B