Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att ta sig upp

Ensam igen.
Kan man inte ha en vän.

Ser alla andra med deras vänner.
Och jag är den ingen känner.

Jag kämpar mig genom mitt liv.
Jag ska genom.
Hur svårt det än kommer att vara med detta kliv.
Men jag säger bara "om"

Om jag inte klarar det här.
Så vet jag inte vart det bär.

Mitt liv har fallit isär.
Men denna är den jag är.

In sprungen i en vägg och svårt att ta sig upp.
Men jag ska klara detta även om jag dör på denna kupp.

Ensam både natt och dag.
Jag tror jag är för svag.
Men det är vem jag är, detta är jag.

Väntar på att någon ska komma.
Trots att jag håller på att somna.

Somna in för att aldrig vakna igen.
Allt jag ville ha var en vän.




Fri vers av mOe!
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-21 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mOe!