Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

0

Låtsas inte. Ser dock bara på. Andningsgöra. Hyperventilering. Imorgon kanske en annan dag. Men aldrig ett måste. Hemlighet att bära. Tung klyscha. Disikerar flitigt rader, blandar och sorterar om.
*
Vad förväntas?
*
Hon svara med att somna.
*
Försvinn, försvinn, försvinn.
*
Transparent vardag alltid förgäves. Lyssnar till dova lämningar. försvinn.




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-24 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson