Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återvändovånda efter lång semester som var alldeles på tok för kort.


Skrumpet


Så hann den första dagens början
ifatt den sista dagens ände...
och tuppfan gol i på tok för tidig gryning

med alla stränders samlade sandkorn uti ögonvrån
föll morgondisig blick på druvan
som ensam ruvade på sitt fat,
och med ens förstod jag dessa frukters fruktan
då de omvandlas till russin.




Fri vers av _Mian_
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-08-14 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_