Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ströskriver


Det är nog nu

Kloss för kloss
Bit för bit försvinner det under fötterna
Väggen som stödde tippade
Lämnade bara dammet av saknad kvar
Lukten av blod, svett och tårar

Vinglande på egna ben

Borta

Helt och totalt borta

Vinglande mot något okänt
Andas in
Andas ut
Stänger inne
Stänger ute

Falska leenden och falska ögon
Falsk tro och overkligt hopp

Sitter ner
Det är nog nu

Det är nog...




Fri vers av Andunelen
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-28 10:14



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Speglar kamplust men ändå en bräcklighet! Briljant lekande med ord som är så sanna så det gör ont!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen