Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om den vänskap som egentligen dog för länge sen utan att vi märkte ..


Min typ Av kärlek

För rädd att älska
För rädd att älskas
   

Berättigad mera
Förlorat mindre
Men Vinsten ändå den samma
Noll

Det är min typ av kärlek
Den som lämnar mig ifred
Den som går vidare

Armlängd emellan
Annars för nära
Kvävs
I ditt spindelväv
av manipulativa tendenser
som försöker
Linda in,

Mig..

Förvänta tankeläsning
Klandra för ovisshet
Man kan inte gissa sig till allt

Synd Om dig
Elaka mig,
Bet dig igen

Det är min typ av kärlek
Den som lämnar mig ifred
Den som går vidare

Low-Life trampar inte
På mig igen.
En armlängds avstånd
Är inte långt nog
Men för alla andras skull
Får man offra sig

Det är min typ av kärlek
Den som lämnar mig ifred
Den som går vidare

För rädd att älska
För rädd att älskas
Men ännu mer rädd för att avsky
Snart är vi där...

För det är min typ av kärlek

Den som lämnar mig

Ifred....




Fri vers av CharlieShane
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-29 14:55



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Berör rakt in i hjärtat, så jag saknar ord!
2009-01-04

  Bissen
Berörande...

"Berättigad mera
Förlorat mindre" Gillar skarpt de raderna, för de känns så sanna.

"Synd Om dig
Elaka mig" Näää jag tror inte på att det bara är enas fel när en vänskap brister...

Känner mig sorgsen när jag läser detta...
2008-12-03

  Solstorm
det är faktiskt lite läskigt att
bli älskad

tror jag.
2008-11-29

  Solstorm
det är faktiskt lite läskigt att
bli älskad

tror jag.
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane