Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräsvals



Ska vi bygga en staty
av okrossbar sten?
En avbild av
dig och mig,
älskandes på ett berg
med solregnet sakta dalandes
ner längs min rygg

Lockigt hår
och en lätt doft av bilavgaser
blandat med havets rena, starka doft
Hjärtat skenandes i bröstet
och upphetsningen bultandes i din kropp

Ohämmad kärlek
och en varm, våt stenhäll
Bara för dig och mig,
just idag

Just idag älskling,
är stenhällen vår
Låt oss skulptrera!


© Linda 11e juni 2005.




Fri vers av honungsillusion
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-08-15 20:05



Bookmark and Share


  Karl Henrik Karlsson
En mycket fin dikt, ganska lik en del dikter jag har skrivit
Hör gärna av dig om du vill ha kontakt med en likasinnad *ler*
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

honungsillusion
honungsillusion