Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Är Blott

Jag är blott ett eko i din härliga glans.
Jag skulle så gärna vilja vara med om en underbar romans.

Jag är blott ett spöke av din härlighet.
Jag skulle så gärna vilja vara i din närhet.

Jag är blott en skugga av din skönhet.
Jag skulle så gärna vilja vara i din närhet.




Fri vers av mOe!
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-06 00:14



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
det är så man tänker , närhet och ömhet , MYCKET BRA!
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

mOe!