Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med insperation av karimas fina dikt \"väsennära\"


Vattenfallsånger


Dina närvaroandetag
omgärdar
som ett extra hudlager

då du andas
fram mina konturer

och skapar en silverridå
över svaga brofästen

vinningslöst
fyller du livsdepåeérna
med panflöjtstoner
och dånande vattenfallssånger

invid forsens ådra muras grunden
till helhetens ogenomträngliga fort.









Fri vers av _Mian_
Läst 370 gånger
Publicerad 2004-05-25 16:38



Bookmark and Share


  Sara Hedgren
oooojjj..... så.... Fin (i brist på bättre ord)
2004-05-31

    André
viktlöst...vackert.
2004-05-25

  Rachel Roth
....tänk att jag höll på att missa denna pärla....underbart vacker....hur kan du?!!! känner mig så stolt att ha kunnat inspirera till den...glad! Tack!
2004-05-25

    Barbro. Norberg-Rönnlund
såld, stum, totalt perplex ! Vilket helt
otroligt vackert språk, snirkligt och så
talande bra ! Eloge !
2004-05-25
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_