Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterhjärta

Vintermunnar
Där man kan se varje ord av värme

Moln som lovade att sväva mig iväg
Molnen mellan våra kyssar


Man ska tydligen begrava sig i den kalla snön
Det blir tydligen varmt efter ett tag



Men dina moln sa att jag aldrig behövde oroa mig

I samma takt fick mina ögonfransar kristaller
Frost som blev vackert och dekorerade mina ögon


När bakgrunden var doftlös
Doftade allt annat underbart

Det doftade varmt från hemmen
Det doftade liv från träden
Fyllde mina näsborrar
Och jag kände att jag levde

När bakgrunden var doftlös
Doftade du kärlek


När bakgrunden var färglös
Var allt annat vackert

Fotspår i marken som ledde till dörrar
Ljuset innanför dessa

När bakgrunden var färglös
Såg jag dig


För en liten liten stund...




Övriga genrer av Suddad
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-14 12:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väldigt talande, levande och sensuellt.
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad