Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt så släcker jag mina minnen av dig.




Du kastade glödlampan i stengolvet
Plötsligt så mörkt, så kallt, så påtagligt.
Som om lampan var solen.
Som om du krossade den.

Jag ser att månen frusit till is i natt.
Är det ett tecken?
eller är det årstiden?

Jag radar upp mina minnen.
en efter en.
så organiserade bredvid varann.

I natt skjuter jag av dem en efter en.



KRASH




Ännu ett minne borta.




eller var det hoppet som brast?





Fri vers av Nejlika
Läst 503 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-15 22:29



Bookmark and Share


    Mejja
Gillar! Starkt skrivet!
Fylld av känslor till bredden.
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nejlika
Nejlika