Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Tack tomhete, för visad ensamhet!

Jag vaknade i morse
Trodde det skulle vara annorlunda
Som vanligt..

Dags att flyta med, starta aldrig om
Försök aldrig.
Lika bra och flyta med
Utan några orosmoment
Om jag bara kan gömma mig i två år till
Så ska det nog gå
Och sen
Sen ska allt hända, sen så ska jag leva.

Men jag vaknade i morse..
Trodde det skulle vara annorlunda
Som vanligt..

Och om du rest dig upp, vänd dig aldrig om
För det finns inget där att hitta
Spring allt du orkar, för dom kommer försöka hålla dig
I anklarna
Förlåt alla, men vi försöker inte ens längre
Många tror att det inte spelar någon roll
Om jag dör
Men om jag velat det
Hade jag kapat mig på mitten på samma sätt
Som ni gör varje dag med era blickar

Tack tomheten, för visad ensamhet!




Fri vers av Johan Blixt
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-08-19 15:37



Bookmark and Share


  frig
precis de orden jag behövde läsa just nu, känns som riktig insikts poesi

jag gillar den mycket,snygga formuleringar och beskrivningar och
skrivsätt, ordval och upplägg är fantastiska...
2005-09-27

    zapatista
bra innehåll. Detta att tro att allt ska bli så jävla mycket lättare i nästa fas känns igen
2005-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Blixt
Johan Blixt