Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonym


Förbjud mig att röra vid hennes hår
jag vet så lite om längtan.

Släpp mig vid tårarnas ruiner
jag vet så lite om farväl.

Gör mig anonym.
För jag lär mig aldrig.




Fri vers av Tonårsjesus
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-21 12:42



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
för gnälligt, bättre vet jag att du kan
2009-01-03

  Losnall
Man förstår direkt.
2008-12-21

  lodjuret/seglare VIP
helt ok som poesit betraktad, skönt med lästläst talande text utan en massa strunt infogat som för att imponera
texten förtjänar helt klart sina
trenne armborst med tillhörande pilar
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Tonårsjesus