Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Kan du höra tystnaden?
Den skriker
Har du någonsin hört tystnaden skrika?
Jag håller för öronen, för att slippa höra
Men den tränger in
Tystnaden skriker högt
Kan du inte höra?

Jag klarar inte mer
Allt inom mig fryser till is
Jag kan inte sova
Jag hör tystnaden
Den förgör mig
Den förgör mig inifrån

Låt mig få sluta höra tystnaden
Låt mig få slippa
Jag skriker
Jag skriker för att överrösta tystnaden
Men det går inte
Jag ger upp

Till slut blir det så tyst
Jag kan höra knäppningar i väggen
Allt står stilla
Som om tiden stannat

Tills tystnaden blir så stark
Den skriker igen
Jag kan höra den
Den försvinner aldrig

Jag kommer dö, med tystnaden




Fri vers av Shadowline
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-08-20 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowline