Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som ni


...och ni ska inte förstöra
mig med era misstag.

Jag hatar att älska er.

Jag går på tå i era
fotspår och håller andan.

För andas jag hör ni
min rädsla.

För att bli precis som ni.

Ni får inte älska mig
för jag har drömmar
som ni inte har.




Fri vers av Tonårsjesus
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-28 13:16



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
den bästa i din lilla samling!!

hattlyft
2009-01-03

  Losnall
Du blir skickligare och skickligare.
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Tonårsjesus