Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isens fröjder

Medvindsåkning, härlig is
tystnad råder, iskall bris
året tar ju slut i natt
bubbelvin och löjlig hatt
kanske jag på festen får
till er alla: Gott Nytt År!




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 463 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-31 14:30



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Glasklart underbart ..fläkt och fart - GOTT NYTT ÅR min vän!!!!!
2009-01-04

  Anguis
hehe taktfast och schyssta rim. God nytt!
2009-01-03

  mare VIP
Bra diktat....Gott nytt år !!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman