Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hästar

Hästar är vackra!
Stora och små.
Alla sorters hästar.

Rida är kul, särkilt med vänner!

Hästar är vackra!
Stora och små.
Alla sorters hästar.

Allt är roligt med hästar!




Fri vers av Kattsvett
Läst 654 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-22 15:27



Bookmark and Share


  blacki_frännfors
det är klart dom e gumman dom e bäst utan häst e det pest :D
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Kattsvett
Kattsvett

Mina favoriter
Dansande demoner
Hej hej